Fotograaf: Fréderic Louis (met uitzondering van foto 5 & 6)

Woning P-M

Verbouwing en uitbreiding

Vrijstaande woning


Deze landelijk gelegen woning werd tot zijn essentie herleid en ontdaan van al het overbodige. Aan de achterzijde is er een uitbreiding voorzien van dezelfde omvang als het bestaande volume. De twee vierkantige hoofdvolumes hebben dezelfde tektoniek maar zijn van functie en gevoel anders ontworpen. Het nachtvertrek aan de straatzijde is introvert van toon terwijl de leefruimte heel extravert is door zich te openen naar het landschap van de Vlaamse Ardennen. De woning is sober en integer met brute maar verfijnde materialen.



Bouwconcept

Levenslang wonen / / Oppervlakte > 200m² / Landelijk

Het architectenkantoor

GRAUX & BAEYENS architecten
Désiré Fiévéstraat 34
9000 Gent

T 09 330 34 93
info@graux-baeyens.be
www.graux-baeyens.be


OV18