Publireportages

Habito®, tot 5 keer sterker dan traditionele bouwmaterialen

Publireportage Gyproc

Ga je bouwen of verbouwen en was je van plan je binnenmuren in de gekende blokkenwand op te bouwen? Overweeg dan zeker eens Habito® als alternatief. Deze revolutionaire gipsplaat is een volwaardig alternatief en een betaalbare oplossing.


Tot 5 keer sterker

Habito® is tot vijfmaal sterker dan de traditionele bouwmaterialen. Dankzij de stevige kern bieden deze platen een grotere weerstand aan herhaaldelijk stoten. Habito® weerstaat dus veel beter de impact van spelende kinderen, het verplaatsen van meubilair of gewoonweg de gebruikelijke slijtage. Het verschil is echt voelbaar. Dit verhoogt uiteraard het gebruikerscomfort: minder onderhouds- en herstellingswerken in de ruimten die het meest gebruikt worden.

 

Geluidsisolerend

In combinatie met Metal Stud-profielen en minerale wol beperken Gyproc-wanden opgebouwd met Habito®-platen bovendien de geluidsoverlast tussen aanpalende ruimtes.

 

Geen pluggen meer

Het bevestigen van gordijnroedes, flatscreens, wandrekken, kastjes, schilderijen ... wordt echt kinderspel. De nieuwe gepatenteerde technologie gebruikt bij de ontwikkeling van de Gyproc Habito®-platen maakt het mogelijk om zelfs voorwerpen tot 15 kg per ophangpunt op een heel eenvoudige manier op te hangen door simpelweg een spaanplaatschroef met een diameter van 5 mm te gebruiken. Er is geen speciaal gereedschap of speciale plug meer nodig.

 

Dankzij de snelle plaatsing en ingebruikname plus de robuustheid van deze wanden zijn de Gyproc Habito®-platen een betaalbare oplossing voor elke (ver)bouwproject.


Dobbit Best Choice Label

Wist je trouwens dat de Habito®-plaat dankzij haar innovatieve karakter bekroond werd met het Dobbit Best Choice label in de categorie bouwmaterialen door de lezers en kijkers van Dobbit?

 

INFO

GYPROC
Sint-Jansweg 9
9130 Kallo
www.gyproc.be
info@gyproc.beTerug