Weekendinfo

Een blik achter de muren …

Bezoekers krijgen de kans een woning te bezoeken en kunnen bovendien een praatje slaan met de architect. Want hij of zij is een onmisbare steen in het bouwproces. De Orde van Architecten - Vlaamse Raad neemt elk jaar het initiatief voor dit event, zodat toekomstige (ver)bouwers zich kunnen informeren en inspireren.
Het centrale thema dit jaar is 'Creatief met ruimte - Inbreiding/Uitbreiding'.Datum en tijdstip

De deelnemende woningen zijn enkel te bezoeken op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 en dit telkens van 14u tot 18u.Gratis! Wel verplicht vooraf registreren

Tijdens Mijn Huis Mijn Architect kan je alle woningen gratis bezoeken. Je moet je enkel vooraf eenmalig registreren. Na registratie zie je alle adresgegevens van de projecten, tenzij het om een bezoek na afspraak gaat.Bezoeken na afspraak

Sommige woningen zijn enkel te bezoeken na afspraak. Dit staat telkens duidelijk vermeld bij de projectgegevens van de woning. De adresgegevens van deze woningen zijn enkel beschikbaar na een gemaakte afspraak en zijn niet zichtbaar op deze website.

Er zijn 2 mogelijkheden om een afspraak te maken. Dit verschilt per project.


Afspraak via online agenda

Bij de projectomschrijving van de woning vind je een kalender terug, waar je de gewenste datum en het gewenste uur van je bezoek kan invullen. Nadien ontvang je een bevestigingsmail samen met het volledige projectadres.


Afspraak rechtstreeks met de architect

Bij een aantal projecten staat vermeld dat ze enkel te bezoeken zijn op afspraak na rechtstreeks contact met de architect. Dit kan via telefoon of e-mail; deze gegevens vind je terug bij de projectomschrijving. Bij het maken van de afspraak bezorgt de architect je het tijdstip en volledige projectadres.